Cum Comand

Comanda online folosind cosul de cumparaturi, urmand pasii indicati:


1. Alegeti produsul pe care vreti sa-l comandati,dati click pe el pentru a-l vizualiza, selectati nuanta dorita si cantitatea apasand pe butonul "Adauga in cos"
2. Daca doriti, dupa fiecare produs adaugat in cos, puteti sa vizualizati continutul cosului si suma de plata dand click pe link-ul "Cos: 0 produs(e) - 0,00 RON" (plasat in dreapta sus pe meniul central);
3. Daca va razganditi in privinta alegerii facute, puteti elimina produse din cosul de cumparaturi "eliminare" sau sa modificati cantitatea, actualizati dupa modificarea cantitatii.
4. Odata stabilita lista de cumparaturi, puteti finaliza comanda apasand butonul "Comanda". Ca sa trimiteti comanda va rugam sa completati cu atentie toate rubricile referitoare la nume si prenume, adresa, telefon si e-mail. Aceste date sunt deosebit de importante pentru confirmarea si livrarea comenzii in conditii optime. Dupa ce ati verificat ca toate rubricile completate de dumneavoastra sunt corecte, pentru a trimite comanda catre noi, dati click pe butonul "confirmare comanda ". In cazuri speciale (de exemplu lipsa produselor din stoc) clientul va fi informat.


Metode de plata?


Plata Ramburs

Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea sa de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare aleasa. Aceasta modalitate de plata nu poate fi folosita daca doresti sa iti livram un cadou catre o alta persoana, pentru ca in cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare. Asigura-te ca produsul sau produsele ajung la tine si ca le platesti, iar pentru livrarea unui cadou direct catre o terta persoana plateste prin transfer bancar


Cu cardul (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)


Plata cu cardul se poate face onlin. Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
tatianalitvinov.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


Plata prin transfer bancar


Daca optezi pentru plata prin transfer bancar atunci trebuie sa stii ca platesti anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii si te notificam prin e-mail (sau telefonic) privind livrarea comenzii.
Aceasta metoda este recomandata persoanelor juridice, dar poate fi folosita cu succes si de catre persoanele fizice.


Cum se face livrarea?


Dupa ce ati plasat comanda, veti fi contactat(a) telefonic de catre unul dintre operatorii nostri pentru a confirma comanda si pentru a stabili detaliile legate de livrare.


Toate preturile afisate pe site includ TVA.