IBX System

SOLD OUT IBX System

Sistemul consta din 2 produse: IBX repair (reparator) si IBX strenghten (intaritor).

IBX Repair functioneaza ca o banda adeziva, se foloseste in cazul in care unghia naturala este traumatizata( exfoliere, delaminare, denivelari, suprafete crestate, puncte albe, fisuri, etc). El repara orice defect al unghiei naturale si o pregateste pentru IBX (intaritor).

IBX (intaritor) - intareste unghia naturala din interiorul sau, creeaza legaturi ce pastreaza unghia foarte flexibila, dar care este deja mult mai rezistenta.Ajungand in straturile superioare ale unghiei - ramane acolo pentru totdeauna. Nu este un produs ce poate fi scos din interiorul unghiei, cu nici un dizolvant.

Pentru a patrunde in unghie si a-si indeplini funcţia, Sistemul IBX are nevoie de o anumita sursa de caldura si de o lampa LED sau UV. Pentru a cunoaste detaliat cum se lucreaza corect si eficient cu IBX SYSTEM si ce tehnici de folosit in diferite cazuri, e nevoie sa treceti un scurt training de aproximativ 3 ore, in urma caruia veti deveni Tehnicieni Certificati IBX SYSTEM.

NB: IBX SYSTEM nu se vinde fara certificare, deoarece este un produs unicat si trebuie sa cunoasteti toate particularitatile lui.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Comenzile cu valoarea totala mai mare de 300 lei (tva inclus) beneficiaza de livrare GRATUITA.

Comenzile cu valoarea totala mai mica de 300 lei (tva inclus) - 18 RON

  • Views: 5124
  • Producător: Famous Names
  • Cod produs: IBX
  • Disponibilitate: SOLD OUT
  • 340RON
  • Fără TVA: 340RON

Etichete: IBX System