Intre pasiune si nevoie. De ce sa iubim meseria de nail tech?

Postat de Tatiana 14.06.2019 1 Comentarii

 

Multi incep aceasta meserie din nevoie, fara sa stie ca numai pasiunea va conduce catre succes. Sa incepi o meserie din nevoie nu este rau, ba din contra e de aplaudat, inseamna ca iti doresti sa faci ceva pentru tine, sa construiesti, sa iti castigi existenta.

 

Dintre cei care incep astfel, exista si norocosii, acei oameni care realizeaza pe parcurs ca de fapt au talent si ca si-au ales meseria foarte bine, ca e loc de construit si dezvoltat si ca meseria va ajunge o pasiune. Pasiunea este cea care te motiveaza si te face sa vrei mai mult si mai mult si mai apoi sa ajungi sa fii chiar foarte bine platit.

 

Intamplator, sau nu, meseria de nail tech ne deschide multe orizonturi. Ajungem sa cumoastem oameni diferiti, sa legam prietenii la care nici nu am visat si cel mai important, sa facem multe femei fericite, completandu-le cu o manichiura perfecta. Am putea spune ca unor cliente chiar le refacem viata, efectiv, si nu exagerez. Ganditi-va la cele care si-au mancat unghiile o viata intreaga si mereu si le-au ascuns, care nu s-au simtit feminine sau au fost subiectul unor glume proaste.

Indiferent de problema, de cele mai multe ori, noi putem sa aducem zambetul pe buze, oferind unghii perfecte, feminine, asa cum isi doresc. Lucru care aduce increderea in sine inapoi in sufletul clientelor noastre.

 

Participand la diferite cursuri sau competitii, cunoastem tehnicieni, traineri, mentori ai industriei, care ne arata unde putem ajunge daca ne dorim un progres. Chiar daca incepem dintr-o nevoie, nu avem cum sa nu ne bucuram de ceea ce ne ofera meseria.

 

Este o ramura a industriei beauty ce nu va muri niciodata, femeia mereu are nevoie sa fie frumoasa , trebuie doar sa tinem mereu pasul cu tehnicile noi.

Eu personal ma simt ca un magician cand am o clienta in fata si stiu ca ii pot oferi niste momente magice care o vor face sa defileze cu mana sa, cu mult mai multa mandrie. Sunt insa cazul tehnicianului care s-a apucat acum multi ani din pura pasiune. O pasiune care m-a facut sa renunt la meseria pentru care m-am pregatit in facultate si sa o urmez pe aceasta. Cea a artistului boem, iubitor de frumos si de unghii perfecte.

 

Meseria de nailtech scoate din noi omul de arta. Inveti sa faci ceea ce ai crezut ca nu vei putea face niciodata, design simplu, complex, 3d sau plat, pictura sau efecte, etc. Te ajuta sa te regasesti, caci doar daca iubesti sa faci asta, o faci foarte bine si partea financiara va fi din ce in ce mai satisfacatoare.

 

Inveti cum sa te comporti cu oamenii, caci ai multi clienti cu caractere diferite. Chiar daca nu ai invatat sa faci business, aceasta meserie te invata de la sine, caci inveti sa calculezi corect veniturile si cheltuielile, sa faci marketing ca sa te promovezi si sa avansezi.

 

In comparatie cu alte meserii, a noastra chiar are potential sa se transforme in pasiune. Cu cat lucrezi mai mult cu atat descoperi ca te pasioneaza si implineste, asa ca sa fim recunoscatori si sa ne apreciem munca de zi cu zi.

 

Va cuprind,

Tatiana

Etichete: nails nail tech

1 Comentarii

Veronica Bunghes:
25.06.2019, 11:46:10 PM, Facebook
Raspunde

Draga Tatiana ,în cuvintele tale mã regasesc pe mine .Am început ani ìn urmã un curs bazã ,apoi am continuat vroiam sã stiu mai mult ,apoi mã interesa anatomia si dermatologia si am continuat si continui si de fiecare datã mã simt nepregãtitã cã nu sunt la ìnaltime ,desi inteleg esenta contestului din mesaj si citindul printre rânduri.Mult succes.

Lasa un comentariu