Intoarcerea clientelor dupa izolare!

Postat de Tatiana 22.05.2020 0 Comentarii

Azi se implineste o saptamana de cand s-au deschis saloanele. Un moment pe care l-am asteptat cu sufletul la gura timp de doua luni si care s-a intamplat cu mare bucurie pentru industria infrumusetarii.

V-ati pregatit cu manusi, dezinfectanti, masti, botosi, viziere, ati schimbat programul, v-ați adaptat situatiei mai repede ca pestele in apa, cu eforturi financiare, dar cu multa dorinta de munca. V-a sunat telefonul pentru programari, dar nu ca inainte. Si s-a instalat panica. V-ati panicat pentru ca de fapt nimic nu mai e ca inainte. Doar pasiunea voastra pentru unghii.

Trebuie sa faceti un pas in spate, sa trageti aer in piept si sa va bucurati indiferent care este procentul de clienti care s-au intors la voi. Si sa aveti rabdare.

Rabdarea este mai importanta acum, decat a fost in starea de urgenta. Acum trebuie sa aveti rabdare sa nu le mai fie frica sa iasa din casa, sa vada ca sunteti pregatite sa le primiti cu toate masurile de protectie. Trebuie sa aveti rabdare sa intre si ele inapoi in posesia salariului, si nu doar a unui somaj tehnic. Va fi bine, chiar va fi.

Discutati cu ele, pastrati legatura, aveti rabdare, si cel mai important intelegeti-le. Si ele, ca si voi, au stat acasa, unele poate inca stau. Treptat vor avea iar bani de servicii de infrumusetare si treptat veti ajunge iar la un procent de 100%. Daca acum s-au intors 35%, intr-o luna vor reveni 50%, in urmatoarea 70% si tot asa.

Gestionati situatia cu calm, asa cum v-am invatat si in cursul online gratuit, oferit in timpul starii de urgenta. Gestionati cu calm si cu incredere.

Criza vine doar daca o lasam sa se implementeze in creier. Trebuie sa lasam banii sa circule cu incredere, si treptat aceiasi bani vor ajunge si la clientele voastre care vor ajunge sa se programeze la voi. Un circuit la care cu totii participam.

Stiu ca va e greu. Stiu ca sunt pe un taram necunoscut, vreau doar sa aveti incredere in voi, in talentul vostru, si in ideea ca in curand veti fi la fel de full cum ați fost in vremurile voastre bune.

Nu uitati ca fiecare am avut de invatat o lectie, uitati-va in oglinda si meditati la lectia pe care voi ati invatat-o.

Forta!

Va cuprind,

Tatiana

Lasa un comentariu