Unghii sănătoase. Pentru că nu poți avea frumusețe fără sănătate

Postat de Tatiana 24.08.2020 0 Comentarii

Unghii sănătoase. Pentru că nu poți avea frumusețe fără sănătate

Când am intrat în industria unghiilor mi-am promis mie să nu-mi pierd niciodată valorile după care mă ghidez. Valori pe care le-am conservat timp de 16 ani și pe care le povestesc cu plăcere și astăzi, în fața cursantelor. E un fel de trademark dacă îmi permiteți să spun așa, faptul că pun mereu sănătatea mai presus de orice alt trend.

De când sunt mentor pentru sute de cursante, mi-am luat un angajament de a păstra mereu claritatea în acțiunile mele și în orice decizie pe care o iau, dar și în lucrurile în care cred sau pe care le promovez. Așa că sunt onorată să vă povestesc despre poate cea mai frumoasă colaboare pe care am avut-o în ultimul timp, o colaborare de promovare a unghiilor sănătoase, desfășurată împreună cu platforma unghiisănătoase.ro

De câte ori ați închis ochii când clienta a venit cu unghiile bolnave, în loc să îi atrageți atenția și să urmați alți pași? De câte ori n-ați cercetat mai departe o problemă a unghiei clientei voastre și v-ați grăbit să-i aplicați oja? Dacă răspunsul este “cel puțin o dată“ atunci acest proiect este și pentru voi. Este despre a deschide larg ochii și urechile și a acorda atenție mai multă unor detalii care vă pot ajuta clienta și mai departe vă pot dezvolta cariera.

Platforma Unghii Sănătoase este un mare ajutor atât pentru tehnicieni, cât și pentru cliente, căci aici vă puteți găsi răspunsuri la mai multe întrebări, având siguranța că în spatele platformei se află profesioniști adevărați.

Am hotărât să mă implic în acest proiect lansând o serie de pastile video cu informații importante despre un subiect tratat uneori ca fiind tabu. Videourile le puteți descoperi săptămânal, în rubica specială de pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/UnghiiSanatoase/   Pagină pe care veți avea plăcerea să găsiți mult mai multe informații de interes și pe care ar fi bine să o urmărească și clientele voastre.

De ce să o urmărească clientele voastre? Pentru că sfaturile date în postările paginii sunt bazate pe informații veridice prestate de medici în domeniu și de profesioniști de beauty. Pe această platformă clientele voastre vor vedea lucrurile dincolo de salonul de înfrumusețare, vor înțelege că există multe persoane care întâmpină probleme similare și nu ar trebui să simtă nicio jenă să vorbească despre ele.

Comunitatea #UnghiiSanatoase este poate una dintre cele mai bine documentate comunități, cu informații reale, fără mituri, care are ca scop conștientizarea problemelor ce pot exista în materie de manichiură și pedichiură, acele mici probleme care pot fi prevenite.

Sunt entuziasmată că am început acest proiect și mai ales că fiecare dintre cei care au văzut deja primele episoade au distribuit informația cu bucurie, punând astfel o cărămidă în plus la ceea ce noi ne dorim să construim: un serviciu de manichiură corect executat, cu atenție pentru sănătate.

Episoadele le puteți viziona aici.

Pe curând!

T. 

Lasa un comentariu